Onnea Suomi! Conan O’Brien lähetti suomalaisille videotervehdyksen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomen itsenäistymisestä tulee tänä vuonna kuluneeksi sata vuotta, minkä kunniaksi Suomi juhliikin eri tavoin koko vuoden ajan satavuotisjuhlaansa. Suomi 100 -avajaisia juhlittiin uudenvuoden aattona Töölönlahdella ja Kansalaistorissa yleisön ja yli 300 esintyjän voimin.

Washington D.C.:ssä sijaitseva Suomen suurlähetystö on myös päättänyt ottaa osaa Suomen juhlavuoteen. Suurlähetystön Facebook-sivuilla näytetään vuoden mittaan suomalaisten, suomalaisamerikkalaisten ja amerikkalaisten Suomen ystävien tervehdyksiä. Ensimmäinen tervehdys Suomelle tuli Conan O’Brienilta.

Suomalaisten rakastama keskusteluohjelman isäntä ja juontaja Conan O’Brien antoi terveiset ja onnittelut videon muodossa. Pienenä vinkkinä mies halusi neuvoa, että mikäli jatkossa Suomen tulee jälleen taistella itselleen itsenäisyytensä takaisin, se kannattaa tehdä kesällä. Kesäkuukaudet ovat juhlimiselle O’Brienin mukaan otollisemmat, koska ulkona on parempi sää grillata.

100 Friends of Finland – Conan O'Brien

To celebrate Finland's centennial we have asked 100 Finns, Finnish-Americans and friends of Finland to send their greetings to the centenarian. Television host and comedian Conan O'Brien has the honor to launch the campaign!

Publié par Embassy of Finland in Washington D.C. sur lundi 9 janvier 2017