Nainen synnytti Chewbacca-naamari kasvoillaan – halusi kokemuksesta hauskemman

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Bloggaaja Candace Payne on tullut monille tutuksi Chewbacca-äitinä hänen hervottoman hauskan Facebook-videonsa ansiosta. Viime vuoden toukokuussa leviämään lähteneessä videossa Payne nauraa sydämensä kyllyydestä Chewbacca-naamari päässään, koska se on niin hullunkurinen.

Nyt Michiganissa asuva Katie Stricker Curtis on myös nimetty Chewbacca-äidiksi, koska hän piti naamaria yllään synnytyksen aikana. Nainen julkaisi synnytyksestä videon, jossa hänellä on naamari yllään ja hän vaikeroi kivusta, mutta ääni tulee naamarin vuoksi ulos Chewbaccan äänenä.

Curtisin synnytys kesti 19 tuntia ennen kuin hänen poikansa tuli maailmaan. Nainen halusi ottaa naamarin synnytykseen mukaan koska se toi hänelle niin paljon iloa. Curtisin mukaan myös hoitajat saivat usemmat hyvät naurut synnytyksen aikana naisen äänen kuulostaessa niin hauskalta.