Tytöt kiusasivat ylipainoista kuntosalilla – kiusatulta koskettava vastaus

Fitness Terveys · Annukka Heikkilä

Ihmiset menevät kuntosalille kuntoilemisen vuoksi. Aina toisinaan suurilta kuntosaleilta kuitenkin löytyy ihmisiä, jotka oman treeninsä ohella löytävät aikaa myös muiden tarkastelemiseen ja arvostelemiseen.

Eräs ylipainoinen tyttö kirjoitti viestin, josta moni voisi ottaa opikseen. Tyttö oli viikon kuluttua salilla käymisen aloitettuaan huomannut, että samalla salilla käyvä tyttöporukka kiusaa häntä ja kuvaa hänestä halventavia videoita Snapchatiin. Hän päätti kirjoittaa Redditiin kirjeen siinä toivossa, että tytöt tai jotkut muut, joita asia voi koskettaa, lukisivat kirjeen.

Tyttö kertoo kirjeessään miten hän mursi lantionsa ja joutui lopettamaan liikunnan. Tämän jälkeen hän joutui hoitamaan kuolevaa isoäitiään, jonka kuoleman jälkeen tyttö alkoi syömään suruunsa. Nyt hän on viimein pystynyt käsittelemään menetyksensä ja on palannut kuntosalille. Hän ei ole vihainen häntä kiusanneille tytöille vaan lähinnä surullinen siitä millaisen kasvatuksen he ovat saaneet.

Tytön kirjeen opetus on se, että hänen mielestään ihmisten tulisi tukea kaikkia niitä, jotka yrittävät parantaa huonoja tapojaan ja tehdä elämästään parempaa heidän lyttäämisen sijaan. Kiusaajista huolimatta tyttö aikoo jatkossakin käydä kuntosalilla ja tehdä töitä vielä enemmän sen eteen, että hän on oman itsensä vuoksi paras mahdollinen versio itsestään.

The overweight girl at the gym from TwoXChromosomes