Kirsten Dunst vastasi kosintaan kyllä – kihlautui näyttelijäkollegan kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hämähäkkimies ja Marie Antoinette -elokuvista tuttu näyttelijätär Kirsten Dunst on mennyt kihloihin poikaystävänsä Jesse Plemonsin kanssa. Dunstin uunituore kihlattu on myös näyttelijä, joka on tullut tunnetuksi muun muassa Breaking Bad ja Fargo -televisiosarjoista.

34-vuotias Kirsten Dunst on nähty ensimmäistä kertaa suukottelemassa Jesse Plemonsin kanssa viime vuoden toukokuussa vain kuukausi sen jälkeen, kun nainen oli eronnut silloisesta poikaystävästään. Ennen Plemonsia Dunst seurusteli neljä vuotta Garrett Hedlundin kanssa.

Daily Mail -lehden mukaan Kirsten Dunst on jo aiemmin avautunut medialle toiveistaan perheen perustamisen ja mahdollisten häiden suhteen. Dunst on kommentoinut haluavansa hyvin intiimit häät mikäli naimisiinmeno tulee tapahtumaan vasta noin 35 ikävuoden paikkeilla.

Splash