Plus-malli Ashley Graham viettelevissä alusvaatekuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Muotimaailmaan on viime vuosina noussut monia plus-kokoisia malleja. Amerikkalainen Ashley Graham on yksi niistä malleista, jotka aikovat valloittaa muodin maailman hyväksymättä hoikkia kauneusihanteita. Taannoin fanien mielestä liikaa laihtunut kaunotar on nyt taas oma rehevä itsensä.

Nyt 29-vuotias Ashley nähdään poseeraamassa Addition Ellen tuoreeen Dark Beauty -malliston kampanjankuvissa, joissa hänet on nähty jo aikaisempina vuosinakin. Tällä kertaa kuvien on määrä markkinoida rehevämmille naisille suunnattuja alusvaatteita Ystävänpäivää silmälläpitäen.

Ashley Grahamille suunniteltiin taannoin oma Barbie-nukke, jonka kokoon malli sai itse olla vaikuttamassa. Yksi kriteeri oli se, että Barbien reidet koskettavat toisiaan. Toisena kriteerinä Graham olisi halunnut Barbielle vielä selluliittiakin, mutta sitä oli liian vaikeaa toteuttaa.

Splash
Splash
Splash