Parturi sytytti asiakkaan hiukset palamaan – tätä ei Suomessa nähdä!

Ohhoh! · Annukka Heikkilä

Sosiaalisen median avulla leviää monia mielenkiintoisia trendejä, joiden avulla ihmiset saavat uusia ideoita esimerkiksi meikkaamisen tai hiusten laittamisen suhteen. Nyt verkossa leviää kuitenkin sellainen video, joka saa ihmiset toivomaan, että parturointityyli ei leviä laajemmalle.

Facebookissa on alkanut leviämään kulovalkean tavalla video, jossa mies polttaa toisen miehen hiukset. Hämmentävällä videolla parturikampaaja esittelee vierestä seuraaville miehille vaarallisen näköistä tekniikkaa, jossa hän sytyttää asiakkaan hiukset palamaan.

Parturikampaaja levittää hiuksiin ensin jotakin ainetta, jonka avulla ne leimahtavat sytytettäessä ilmiliekkeihin. Tämän jälkeen mies kampaa puolelta toiselle palavia hiuksia. Videolta ei käy ilmi, että mitä hyötyä hiusten polttamisella on, mutta se on saanut kuitenkin jo yli 940.000 jakoa vuorokauden aikana Facebookissa, jossa ihmiset ovat katsoneet videota kauhuissaan.

الحلاقة الجديدة سارع في الحجز نار ياحبيبي نار?????ههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههه

Publié par ‎مقاطع فيديو منوعة رائعة‎ sur mercredi 11 janvier 2017