Silminnäkijä kuvasi järkyttävän videon – perhe sitoi koiransa peräkärryyn

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lemmikkikoirat ovat yleensä perheiden rakastettuja ja hyvin kohdeltuja jäseniä, mutta aina niin ei ole. Ikävä kyllä poikkeuksia löytyy maailmalta tasaisin väliajoin, ja nyt uutistoimisto CNN on julkaissut verkossa videon ikävästä perhematkailusta. Perheen lemmikkikoiraa kohdeltiin nimittäin järkyttävällä tavalla.

Alunperin Brenna Croninin Interstate 95:lla kuvaamalla videolla nähdään miten koira on kiinnitetty narulla tila-auton vetämässä peräkärryssä olevien laatikoiden päälle. Koira matkusti peräkärryssä moottoritienopeudessa ilman minkäänlaista suojaa, kun muu perhe nautti leppoisasta matkailusta auton sisällä viimalta suojassa. Videon kuvaaja kertoi soittaneensa asiasta poliisille, joka on käynnistänyt asiasta tutkinnan.