Yritys toimittaa kannabista jatkossa kotiovelle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa monet osavaltiot Kalifornia, Washington ja Colorado mukaanlukien ovat siirtyneet kehityksessä eteenpäin ja laillistaneet kannabiksen lääketieteellisen ja viihdekäytön sekä kasvattamisen ja hallussapidon. Muutos on tuonut paitsi valtavat verotulot myös paljon uutta liiketoimintaa.

Nyt Vireo Health -niminen yritys on ilmoittanut ryhtyvänsä toimittamaan kotiinkuljetuksena kannabista suoraan asiakkaidensa kotioville. Vielä toistaiseksi New Yorkin osavaltiossa saa toimittaa kannabista vain lääkekäyttöön.

Vireo Health on yksi viidestä New Yorkin laillisesta kannabiskasvattajasta, jotka operoivat viranomaisten myöntämällä lisenssillä. Yhtiö toimittaa kannabista New Yorkin, Long Islandin ja Westchester Countyn alueella. Toiminta alkaa kevään 2017 aikana.