Madison Beerin kuukautiset alkoivat rannalla – iski kritisoijille luun kurkkuun

Terveys Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailmassa nuoruus ja viattomuus ovat olleet kautta aikojen valttia, ja niiden perusteella nuorista naisista tehdään tähtiä. Justin Bieberin taannoinen löytö on 17-vuotias teinitähti Madison Beer, joka on jo villinnyt miljonat nuoret miehet.

Äskettäin Madison kuvattiin Miami Beachin rannalla poikaystävänsä Jack Gilinskyn kanssa. Valkoiset bikinit paljastivat yllättäen, että teinipopparin kuukautiset olivat yllättäen alkaneet kesken rantapäivän. Sen jälkeen Madison sai odottamattoman paljon negatiivisia kommentteja, joissa muun muassa väitettiin hänen hakeneen tietoisesti mediakohua. Nyt Madison on vastannut kritiikkiin.

– On villiä, että tämä on niin iso asia joillekin. Tytöillä on kuukautiset. Joskus vuoto tulee tamponin läpi, koska kuukautiset voivat olla arvaamattomia. Jos se on mielestäsi oksettavaa, sinun pitäisi ehkä ottaa pää pois takapuolestasi ja keskittyä isompiin ongelmiin kuin jonkun toisen kuukautistahraan. En ole robotti. Olen nainen. Olen ihminen ja olen siitä ylpeä, Madison Beer kommentoi.

17-vuotias Madison Beer on amerikkalainen laulaja-näyttelijä, joka nousi tähdeksi Justin Bieberin ylistettyä häntä Twitterissä. Sittemmin nuori kaunotar sai levytyssopimuksen Island Def Jam -levy-yhtiölle. Hän julkaisi uransa alkuvaiheessa YouTubessa omia versioitaan tunnetuista hiteistä, kunnes Bieber näki videon, jossa Madison lauloi Etta Jamesin kappaleen At Last. Beerillä ja Bieberillä on nykyisin sama manageri Scooter Braun.

Splash
Splash
Splash