Megan McKenna esitteli täydellisen bikinivartalonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa uusia realitytähtiä tulee vuosittain valtava määrä, kun eri realitysarjat esittelevät uusia kasvoja. Eräs suosituimmista brittisarjoista on The Only Way is Essex, joka nähdään Suomessa nimellä Glamourelämää Essexissä. Sarjan tähtiin lukeutuu myös Megan McKenna.

Big Brotherin julkkisversiossa vuonna 2016 nähty Megan McKenna on nyt esitellyt täydellistä bikinivartaloaan sosiaalisen median lomakuvissaan, sillä hän poseeraa auliisti esimerkiksi Instagramissa julkaisemissaan otoksissa. Megan viettää parhaillaan lomaansa Karibialla.

?

A photo posted by megan_mckenna_ (@megan_mckenna_) on

Beach bunny it up ??

A photo posted by megan_mckenna_ (@megan_mckenna_) on

?

A photo posted by megan_mckenna_ (@megan_mckenna_) on

Good Morningggg ?

A photo posted by megan_mckenna_ (@megan_mckenna_) on

Caribbean me crazy ?

A photo posted by megan_mckenna_ (@megan_mckenna_) on

Caribbean luvvin ?

A photo posted by megan_mckenna_ (@megan_mckenna_) on