Mies kosti viranomaisille – maksoi autoveron 298 745 pikkukolikolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kansalaisten suivaantuminen viranomaisiin saa ajoittain merkittäviä mittasuhteita, jolloin myös koston mahdollisuus on olemassa. Nyt yhdysvaltalainen mies on iskenyt takaisin Virginian osavaltion veroviranomaisille kuittaamalla autoveronsa valtavalla määrällä pikkukolikoita.

Cedar Bluffissa asuvan Nick Staffordin Facebookissa julkaisemalla videolla nähdään viisi kottikärryllistä kolikoita, joista osa on jo viraston tiskillä kahden virkailijan laskettavana.

Laskemisessa voi tosin mennä tovi, sillä kolikoita on miehen mukaan 298.745 kappaletta. Kolikot painoivat noin 800 kiloa. Autovero oli yhteensä 2.987,45 dollaria. Stafford kertoi suivaantumisensa syyksi sen, että ei ollut saanut viranomaisilta asiakaspalvelua sitä pyytäessä.

Publié par Nick Stafford sur mercredi 11 janvier 2017

Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.

Uusimmat