Karibialle ensimmäiset vedenpäälliset bungalowit – silkkaa luksusta

Lux Matkailu · Stara.fi

Monien paljon matkailevien haaveena olisi joskus päästä lomailemaan veden yläpuolella sijaitsevaan bongalowiin, jossa olisi lasilattia ja josta pääsisi kätevästi portaita pulahtamaan turkoosiin mereen. Tämä ei kuitenkaan ole ollut tähän saakka mahdollista Karbialla.

Bora Boralla, Malediiveillä ja monissa muissa luksuskohteissa vedenpäällisiä luksusmökkejä on ollut jo 50 vuoden ajan, mutta jostain syystä Karibialta ne ovat puuttuneet. Tilanne kuitenkin muuttui, kun sikäläinen hotellimoguli Adam Stewart avioitui vuonna 2009 ja joutui lentämään 24 tunnin ajan häämatkalleen maapallon toiselle puolelle toteuttaakseen edellä kuvatun unelmansa.

Adam Stewart on Karibialla toimivan massiivisen Sandals Resorts -hotelliketjun toimitusjohtaja, ja hän päätti, ettei sieltä enää jatkossa tarvitsisi lentää maailman ääriin. Hän ryhtyi rakennuttamaan hotelliketjun Jamaikalla sijaitsevaan kohteeseen samanlaisia bungaloweja kuin muuallakin.

Ketjun hotelleissa on vuosittain jopa 75.000 häämatkalaista, joten kysyntää varmasti riittää. Karibian ensimmäinen vedenpäällinen bungalow-alue avattiin joulukuussa Jamaikan Montego Bayssa.

Sandals Resorts Jamaica Montego Bay
Sandals Resorts Jamaica Montego Bay