Tanssija oli liian lihava agenteille – perusti yrityksen kurvikkaille tanssijoille

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Akira Armstrong on hieman kurvikkaampi tanssija kuin millaisina tanssijoiden vartaloa stereotypisesti ajatellaan. Koko ei kuitenkaan ole este tanssimiselle, ja Armstrong onkin esiintynyt jo kahdella Beyoncén musiikkivideolla.

Esiinnyttyään ammattitanssijana musiikkivideoilla Armstrong yritti saada itselleen agenttia, joka edustaisi häntä ja varaisi hänelle enemmän esiintymisiä. Hän ei kuitenkaan saanut itselleen edustajaa, koska agentuuritoimijoiden mielestä nainen oli liian suurikokoinen tanssijaksi.

Akira Armstrong oli vahvasti eri mieltä hänet tyrmänneiden agenttien kanssa ja päätti perustaa oman Pretty Big Movement -nimisen yrityksen. Yrityksen alla on tanssijoita, jotka ovat kurvikkaita ja kooltaan suurempia tanssijoita, joita muut agentuurit eivät ota edustukseensa.