Kim Kardashian lomailee Dubaissa – vartalo kuin tiimalasi!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kim Kardashian pelästyi taannoin niin paljon Pariisissa tapahtunutta ryöstöä, että hän vietti kuukausia pois sosiaalisesta mediasta ja oli jakamatta omia kuviaan. Sittemmin hän vaihtoi aikaisemman ökysormuksensa huomattavasti tavallisempaan.

Dubaissa jo muutaman päivän ajan lomaillut Kim kuvattiin eilen suuntaamassa Atlantis-hotelliltaan Mall of Emiratesiin shoppailemaan. Julkkiskaunotar ikuistettiin todella kurvikkaana, ja hänen muotojaan korosti vielä tiukka vaalea lyhyt mekko.

Pariisissa tapahtuneessa aseellisessa ryöstössä Kim Kardashianilta varastettiin hänen iso timanttisormuksensa, jonka arvo on noin neljä miljoonaa dollaria. Ennen ryöstöä nainen julkaisi usein kuvia sosiaalisessa mediassa itsestään sormuksen kanssa, mutta ryöstön jälkeen Kardashian on ollut huomattavasti varovaisempi.

Splash
Splash
Splash
Splash