Arman Alizad sen huomasi: ”Yön uuden basistin nimi on Timo?”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Olli Lindholmin luotsaama Yö-yhtye on ollut viime viikkoina otsikoissa, kun hän antoi kahdelle yhtyeen jäsenelle yllättäen potkut tekstiviestillä. Sittemmin yhtye tiedotti valinneensa erotettujen tilalle kaksi uutta rokkaria.

– Daffyn ja Jukin kanssa valitettavasti tiemme erkanivat, mutta toivotan heille mitä parhainta jatkoa! Yö jatkaa uusin vahvistuksin, mutta entuudestaan tutulla tyylillä ja tiellä kohti seuraavia päämääriä, sanoo Olli Lindholm kommentoi erokohua.

17. helmikuuta 20 paikkakuntaa ja Itämeren kattavalle kiertueelle suuntaavan yhtyeen uudet jäsenet ovat basisti Timo Mynttinen ja kitaristi Jussi Turpeinen. Heidän lisäkseen yhtyeessä ovat jatkossa edelleen mukaan rumpali Ari Toikka sekä Mikko Kangasjärvi ja Jaska Latomaa.

Uutinen yhtyeen uusista jäsenistä otettiin vastaan melko neutraalisti, mutta Venla-palkittu suosikkijuontaja Arman Alizad huomasi kuitenkin Fingerpori-tasoisen sanaleikin yhtyeen uuden basistin nimessä. Parissa päivässä Alizadin huomio on naurattanut jo tuhansia suomalaisia, mutta ei nimi toki miestä pahenna.