Legendaarinen Gladiaattorit palaa televisioon!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sub juhlistaa MTV-kanavan 60-vuotista taivalta näyttämällä uusintana aikansa suurimman televisioilmiön, Gladiaattorit-sarjan. Ohjelmasta nähdään Subilla kaikki tuotantokaudet. Muistot tästä ensimmäisen sukupolven kamppailurealitystä elävät edelleen vahvoina.

Ohjelman uusintoja on jo vuosien ajan tiedusteltu MTV-kanavalta, ja nyt nämä toiveet toteutuvat. Renny Harlinin ohjaama ja Markus Selinin tuottama Gladiaattorit pyöri televisiossa vuosina 1993-1995. Keravan Planet Funfunissa kamppailemassa nähtiin muun muassa Tony ”Viikinki” Halme, Marjo ”Salama” Krishi, Mikko ”Terminaattori” Tukonen ja Lisbet ”Skorpioni” Hälikkä.

Ensimmäisellä kaudella ohjelmaa juonsivat Katariina Laakkonen (os. Ebeling) ja Juha-Pekka Jalo. Juontajat ja gladiaattorit saivat osakseen ennennäkemätöntä fanitusta. Nuoret naiset tahtoivat samanlaisen kampauksen kuin Ebelingillä, miesten ihaillessa massiivisten kilpailijoiden lihaksia.