Sähkötupakka räjähti miehen suussa – karmaiseva seuraus

Viihdeuutiset · Stara.fi

Olemme useita kertoja uutisoineet tapauksista, joissa sähkötupakka on räjähtänyt ihmisten taskuissa ja käsilaukuissa. Taskuissa tapahtuneissa räjähdyksissä seurauksena ovat usein olleet pahat palovammat. Nyt sähkötupakka on räjähtänyt yhdysvaltalaisen perheenisän suussa.

Idahon Pocatellossa asuva 30-vuotias autokauppias Andrew Hall oli käyttämässä sähkötupakkaansa, kun se yllättäen räjähti suurella voimalla hänen suussaan. Mies loukkaantui vakavasti ja menetti turmassa seitsemän hammastaan.

Miehen kasvot kärsivät myös räjähdysvammoista ja toisen asteen palovammoista. Mies kiidätettiin sairaalan teho-osastolle saamaan hoitoa vammoihinsa.

Sairaalassa hänen suunsa kudoksista on etsitty ja poistettu sähkötupakan palasia. Hall itse julkaisi verkossa karmaisevia selfie-kuvia varoittaakseen muita sähkötupakoiden vaaroista. Räjähdyksen syyksi epäillään LG HG2 -akun ylikuumenemista.

Facebook Andrew Hall