Geordie Shoren povipommi uhkeana lomakuvissaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun Geordie Shore -realitysarjan naistähti Holly Hagan kertoi taannoin Staran haastattelussa, että sarjan nuoret tähdet eivät pääse kokonaan pakoon kameroita koko tuotantokauden aikana. Heitä seurataan nimittäin erilaisilla kameroilla vuorokauden ympäri.

– Kamerat eivät koskaan sammu kokonaan, sillä meillä on aina joku kameramiehistä talossa paikalla ja lisäksi huoneissa on myös kiinteitä kameroita. Niitä ei siis pääse koskaan kokonaan pakoon. Se on kuitenkin tapahtunut meidän omasta tahdostamme, kun lähdimme jakamaan elämäämme televisiossa koko maailmalle, Holly Hagan kertoi Staralle.

Tällä hetkellä realitysarjan tuotanto ei ole käynnissä, joten sen tähdet joutuvat itse lunastamaan paikkansa mediassa. Siksi myös Holly julkaisee aktiivisesti itsestään näyttäviä valokuvia sosiaalisessa mediassa. Viime päivinä Hagan on julkaissut Instagramissa useita kuvia itsestään muun muassa bikineissä. Holly lomailee parhaillaan Thaimaan Koh Phanganilla poikaystävänsä Kyle Christien kanssa.

You've gotta be resourceful when there's good lighting tho ?? #standonthebathifyoumust ??? @hollysbodybible

A photo posted by H O L L Y H A G A N ?? (@hollygshore) on

PARADISE ??

A photo posted by H O L L Y H A G A N ?? (@hollygshore) on