George Michaelin kuolinsyy yhä epäselvä – perhe pelkää pahinta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailmankuulu poptähti George Michael kuoli viime jouluna kotonaan Englannissa. Poptähden hautajaisia ei kuitenkaan ole päästy viettämään, koska kuolemaan liittyy selvittämättömiä asioita. Poliisia kiinnostaa nyt laulajan viimeiset hetket ja se, kenen kanssa mies oli viettänyt aikaansa ennen kuolemaansa.

Aiemmin viranomaiset vahvistivat, että George Michaelin kuolemaan ei epäillä liittyvän rikosta tai muita epäselvyyksiä ja hän kuoli sydänkohtaukseen nukkuessaan. Nyt poliisi epäilee, että sydänkohtaus olisi ollut joko reseptilääkkeiden tai laittomien huumausaineiden aiheuttama.

– George Michaelin talon ulkopuolella on nähty ajoneuvoja, joiden omistajista ei ole vielä varmuutta. Poliisi yrittää jäljittää supertähden kanssa aikaansa viettäneitä henkilöitä, Mirror-lehdelle kerrotaan.

George Michaelin ruumiin löysi hänen pitkäaikainen poikaystävänsä Fadi Fawaz, joka oli lähipiirin kertoman mukaan nukkunut autossaan kohtalokkaana yönä. Supertähden perhe on järkyttynyt tutkimusten venymisestä, ja he pelkäävät huonoja uutisia. He haluaisivat saattaa rakastetun laulajan ikuiseen lepoon kunniallisin menoin, mutta se ei ole mahdollista tutkimusten ollessa kesken.