Tyttökullat-legenda Betty White täytti 95 vuotta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen näyttelijätär Betty White muistetaan erityisesti huippusuositusta Tyttökullat-televisiosarjasta, jossa hän näytteli Rose-hahmoa. Energinen näyttelijälegenda täytti eilen 95 vuotta. Ennen vuodenvaihdetta verkossa toivottiin, ettei vuosi 2016 vie myös häntä. Ei vienyt.

Sen sijaan Betty White tuntuu olevan elämänsä voimissaan, sillä taannoin hän harmitteli, ettei kukaan pyydä häntä enää vanhoilla päivillään treffeille.

– Harrastan tavallaan miehiä, vaikka he eivät tiedäkään sitä. Kukaan ei pyydä minua ulos. Miksi ihmeessä kukaan haluaisi treffeille 94-vuotiaan naisen kanssa? Sitä ei vain tapahdu, räväkkä näyttelijä veisteli Today-show’n vieraana.

Betty Marion White on näytellyt uransa aikana yli 30 elokuvassa ja erilaisissa televisio-ohjelmissa. Hänet muistetaan useista hauskoista rooleistaan. Bettyn pitkäaikainen aviomies Allen Ludden menehtyi vuonna 1981, eikä nainen ole sen jälkeen sitoutunut uudestaan. Hän on sanonut, että miksi tyytyä muihin, kun on kerran saanut parhaan.