Biisonimafian hurja tempaus – hyppy jättikeinusta hyiseen avantoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Biisonimafia-ryhmä tunnetaan rohkeista stunttipätkistään. Nyt ryhmä rakensi Russian Swing -nimellä kulkevan akrobatiakeinun, joka päätettiin yhdistää jääkylmään avantoon hyppäämiseen. Puitteita stuntille rakennettiin lähes viikon ajan.

– Kävelin kerran töihin viime keväänä jäätä pitkin ja mietin ajatuksissani hulluimpia asioita mitä voisi tehdä, sitten se pamahti mieleen: russian swingistä avantoon! Ylipäätään avantoon hyppääminen oli käynyt mielessä useasti, mutta swingin avulla siitä sai näyttävän ja riittävän haastavan tempun, Kaitsu Rinkinen kertoo.

Hypyt suunniteltiin osissa, joiden suorittamiseksi oli laadittava tarkat suunnitelmat turvallisuuden takaamiseksi. Avantoa oli pidettävän vesipumpun avulla auki ja lähistön saunoja kartoitettiin nopean palautumisen tueksi. Haasteista huolimatta pakkanenkaan ei päässyt yllättämään määrätietoista Biisonimafian ryhmää.