Draken ja Jennifer Lopezin suhde vakavoitui – mies tapasi jo lapset

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Miljoonat fanit elättelivät pitkään toiveita räppäri Draken ja poptähti Rihannan ryhtymisestä parisuhteeseen. Fanien unelmat menivät kuitenkin suoraan karille kun Drake löysi uuden rakkauden supertähti Jennifer Lopezista.

30-vuotias Drake ja 47-vuotias Jennifer Lopez alkoivat tapailemaan toisiaan julkisesti joulukuussa. Rakastunut pariskunta on nähty jo monesti ulkona juhlimassa, ja pariskunta näyttääkin viihtyvän yhdessä paljon tanssilattialla. Nyt melko tuoreen parin kerrotaan olevan jo niin vakavasti yhdessä, että Drake on jo päässyt tapaamaan myös Lopezin lapset Emmen ja Maximilianin.

US Weekly -sivuston mukaan Drake rakastaa viettää aikaa myös Jennifer Lopezin lasten kanssa. Mies on antanut kaksosille jo yhteisen lempinimen Coconuts. Lähipiirin mukaan myös lapset nauttivat räppärin seurasta ja tietävät Draken kaikki kappaleet.

DraLo kissing ? @jlo #JenniferLopez #Drake #DraLo #JLo #JLovers

A video posted by JENNIFER FOLLOWS (@lovingjlo) on

And what about the song? Their collab sounds so good ??✨✨ @jlo #JenniferLopez #Drake #DraLo #JLo #JLovers

A video posted by JENNIFER FOLLOWS (@lovingjlo) on

Sorry for the spam, but i cannot stop posting videos of DraLo ? @jlo #JenniferLopez #Drake #DraLo #JLo #JLovers

A video posted by JENNIFER FOLLOWS (@lovingjlo) on