Kanye West saa edelleen hoitoa – terapeutti valvoo edistymistä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Räppäri Kanye West joutui viime marraskuussa psykiatriseen pakkohoitoon. Miehellä todettiin unettomuutta ja uupumusta, mutta myös psykoosin oireita. Kanye West jatkaa mielensä hoitamista intensiivisen terapian avulla.

Kim Kardashian on onnellinen miehensä hoitojaksosta. Kanye West voi nykyään paremmin kuin pitkään aikaan, ja myös hänen perheenjäsenensä ovat onnellisempia. Mies on vannonut tekevänsä kaikkensa, jotta eheytyisi ja olisi terve. Kim Kardashian on vasta nyt ymmärtänyt, kuinka paljon Kanyen heikko mielenterveys vaikutti pariskunnan ja perheen elämään.

– Kun Kanye tekee terapeutin määräämiä harjoituksia, voi myös Kim huomattavasti paremmin. Hoitojakso on lähentänyt paria, Us Weeklyn lähde kertoo.