Donald Trumpin tweetti nettihitiksi: ”Nolo lavastus!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen presidentiksi tänään nouseva liikemies Donald Trump on joutunut jo lukuisia kertoja naurunalaiseksi ilmeisen äkkipikaisilla Twitter-viesteillään, jotka ovat aiheuttaneet jo diplomaattisia kriisejä. Nyt yksi tuoreimmista on noussut noloudellaan nettihitiksi.

Kyseessä on Trumpin julkaisema valokuva, jossa hän kertoo kirjoittavansa puhetta virkaanastujaisiinsa ”Talvi Valkoisessa Talossa”, eli Kalifornian Mar-a-lagossa. Nettiväeltä ei kuitenkaan mennyt kuin minuutteja siihen, että kuva paljastui huonosti lavastetuksi.

Twitter

Ensinnäkin kuva on ikuistettu Mar-a-lagon sviitin sijaan rakennuksen käytävällä sijaitsevan pöydän ääressä, jossa Trump tuskin todellisuudessa istuisi kirjoittamassa uransa tärkeintä puhetta. Toiseksi hänen kädessään oleva lehtiö näyttää olevan täysin käyttämätön. Tarkkasilmäiset ovat myös huomanneet, että Trumpin kädessä olevassa kynässä ei ole mitä ilmeisimmin terä lainkaan esillä, joten sillä ei tuossa tilanteessa voisi kirjoittaa.