Tosimiehen penkinlämmitin! Propaanitankki liekinheittimenä takapenkillä

Autot Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni suomalainen tietää aamulla sen tunteen, kun töihin tulee lähteä aamuhämärällä ja ulkona paukkuu pakkanen. Tällöin valmiiksi lämmin auto olisi ihanaa arjen luksusta, mutta kaikilla ei ole mahdollisuutta autotalliin vaan monien täytyykin käynnistää auto kylmänä kadun varresta. Nyt videolla nähdään auton lämmittämiseen nopea ja erikoinen ratkaisu.

Mies on kuvannut videolle huvittavan tilanteen kun hän on ollut kävelemässä parkkipaikalla oman autonsa luokse. Hän kuvitteli näkevänsä vieressä olevan auton takapenkillä leiskuvaa tulta ja hän oli oikeassa. Viereisen auton omistaja oli viritellyt autonsa takapenkille oikean liekinheittimen lämmittämään auton sisäilmaa.

Autossa ei ollut ollenkaan lämmitystä, minkä vuoksi auton omistaja oli joutunut olemaan luova ratkaisunsa suhteen. Hän oli kyhäillyt autonsa takapenkille oikean tosimiehen lämmittimen propaanitankista, joka syöksi tulta takaa päin auton etupenkkien välistä.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.