Maailman kaunein jäätelöpallo – kuin aito ruusu!

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Käsityönä tehdyt artesaanijäätelöt ovat viime vuosien aikana valloittaneet jäätelökioskit myös Suomessa. Monet suosivat yleensä kerman sijaan täysmaitoon valmistettuja artesaanijäätelöitä, joiden maku ja rakenne eroavat melko paljon tavallisesta kermajäätelöstä.

Maun lisäksi australialainen jäätelöä valmistava yritys i-creamy on valloittanut asiakkaat puolelleen myös jäätelön ulkonäön avulla. Kuvankauniit jäätelöt kootaan vohvelin sisään kuin ruusut, joista useammat asiakkaat haluavatkin ottaa aina kuvan ja jakaa sosiaalisessa mediassa myös muiden ihasteltavaksi.

I-creamy -kahvilan julkaisemat kuvat ovat vastustamattoman kauniita ja jäätelöt herkullisen näköisiä. Varsinkin useampaa makua sisältävät jäätelötötteröt valloittavat ulkonäöllään, koska ruusun terälehtiä on tällöin yhdessä vohvelissa useampaa eri väriä.