Jättimenestys! Nokia 6 -älypuhelin myytiin Kiinassa loppuun minuutissa

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen matkapuhelinmerkki Nokia on tehnyt uskomattoman upean paluun markkinoille, kun sen uusi Nokia 6 -puhelin tuli myyntiin Kiinassa. Laite myytiin nimittäin loppuun jo minuuteissa. Puhelin on saatavilla toistaiseksi ainoastaan Kiinassa, joskin se on toistaiseksi loppuunmyyty.

Asiasta uutisoineen Anzhuo.cn -verkkosivuston mukaan Nokian keskihintaisen uutuuspuhelimen kysyntä ylitti JD.com -verkkokaupassa kaikki odotukset. Verkkokauppa toi laitetta myyntiin rajatun erän, jotta se voisi nähdä onko laitteella kysyntää.

Rajatuksi kerrotun erän suuruutta ei ole paljastettu, joten se voi olla mitä tahansa yhdestä kappaleesta miljoonaan. Verkkolehden mukaan puhelimesta kiinnostuneiden jonoon rekisteröityi kuitenkin vuorokaudessa 250.000 ostajaehdokasta, joten näiden tietojen valossa kysyntää riittää.

Uutuuslaitteella Nokian palasi Kiinan markkinoille kolmen vuoden tauon jälkeen. Puhelinbrändin toi nyt Kiinassa myyntiin suomalainen HMD Global, joka on lisensioinut Nokia-tavaramerkin itselleen. Nokia 6 käyttää Android-käyttöjärjestelmää. Dual-SIM -laitteessa on 4GB muistia ja 64GB sisäistä tallennustilaa ja 3.000 mAh akku sekä 16 megapikselin takakamera ja 8 megapikselin etukamera.