Orange is the New Blackin seksisymboli iltapuvussa – tatuoinnit hurja näky

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialainen naistähti Ruby Rose nousi taannoin raketin lailla julkkistähdeksi, kun hänet nähtiin Orange Is The New Black -televisiosarjassa. Sosiaaliset mediat suorastaan tulvivat häneen liittyviä viestejä, mutta sittemmin kohu on jo laantunut.

Eilen Ruby Rose osallistui Paramount Picturesin elokuvan xXx: Return Of Xander Cage ensi-iltajuhliin Hollywoodin Kiinalaisessa teatterissa. Huomattavan paljon tatuointeja omaava kaunotar säväytti punaisella matolla, koska hänen iltapukunsa paljasti runsaasti hänen tatuointejaan.

Ruby Rose on australialainen malli, DJ, näyttelijä, artisti ja juontaja. Hänen poikkeuksellisen persoonalliset kasvonsa eivät ole jääneet huomaamatta, ja Rose onkin nykyisin myös Maybelline New Yorkin mainoskasvo. Rose teki ensiesiintymisensä Orange Is the New Black -televisiosarjassa, josta hän nousi seksisymboliksi yhdessä yössä.

Splash
Splash
Splash