Zayn Malikin uusi tatuointi kertoo kihlauksesta?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

One Direction -poikabändistä lähtenyt Zayn Malik ja mallikaunotar Gigi Hadid ovat olleet julkisesti hyvin rakastuneita. He ovat julkaisseet useita suloisia yhteiskuvia sosiaalisessa mediassa ja puhuneet toisistaan haastatteluissa todella rakastavaan sävyyn. Malikin kerrottiin joulukuussa kosineen Hadidia, joka oli kuitenkin tarvinnut lisää miettimisaikaa.

Zayn Malik on seurustellut Gigi Hadidin kanssa vasta reilun vuoden, mutta hän näyttäisi silti olevan valmis antamaan naiselle lupauksen avioliitosta. Nyt Hadidin miettimisaika näyttäisi tulleen päätökseensä, koska malli on nähty sormus hänen vasemmassa nimettömässään.

Zayn Malik ja Gigi Hadid eivät ole vielä vahvistaneet kihlausta julkisesti, mutta fanit ovat jo varmoja naisen myöntymisestä kosintaan. Mallin kädessä on nähty sormus, minkä lisäksi Zayn Malik on ottanut rystysiinsä uuden tatuoinnin, jossa lukee kaunokirjoituksella Love. Fanien mukaan sana on Hadidin käsialaa, mikä heidän mukaansa varmistaa pariskunnan tekemän lupauksen toisilleen.