Mallilupaus jätti rintaliivit kotiin – illalliselle läpinäkyvässä paidassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumallin uraa parhaillaan Gigi-siskonsa tavoin tekevä 20-vuotias Bella Hadid erosi taannoin The Weekndistä, joka ryhtyi pian seurustelemaan Selena Gomezin kanssa. Eilen Bella ja hänen ystävänsä Kendall Jenner nähtiin Pariisissa muotinäytöksen catwalkilla.

Näytöksen jälkeen Bella, Kendall ja Joan Smalls suuntasivat illalliselle paikalliseen Kinugawa-ravintolaan. Hadid kuvattiin saapumassa paikalle näyttävässä asussa, sillä hänen mustan takkinsa alla oli läpinäkyvä paita, jonka alla ei näyttänyt olevan lainkaan rintaliivejä.

Useita julkkiksia tatuoinut Jonboy teki äskettäin kaksi pientä tatuointia Bella Hadidin jalkaan. Hadid on ottanut nilkkansa kummallekin puolelle pienet siivet. Siivillä voi olla useampiakin merkityksiä, mutta ne tulevat varmasti aina muistuttamaan naista myös hänen ensimmäisestä Victoria’s Secret -muotinäytöksestään.

Splash
Splash
Splash