Jennifer Lopez julkaisi herutuskuvia Instagramissa – liian vanha sänkykuviin?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miljoonat fanit elättelivät pitkään toiveita räppäri Draken ja poptähti Rihannan suhteesta, mutta unelmat kariutuivat Drake löydettyä uuden rakkauden Jennifer Lopezista. 30-vuotias Drake ja 47-vuotias Jennifer Lopez alkoivat tapailemaan toisiaan julkisesti joulukuussa.

Rakastunut pariskunta on nähty jo monesti ulkona juhlimassa, ja pariskunta näyttääkin viihtyvän yhdessä paljon tanssilattialla. Taannoin Jennifer esitteli uuden miesystävänsä lapsilleen Emmelle ja Maximilianille. Nyt perheenäiti on julkaissut odottamattoman rohkeita herutuskuvia Instagramissa.

Lähes viisikymppinen poptähti makoilee yhdessä kuvassa sängyllään minihameessa ja esitelleen pitkiä sääriään kameralle. Toisessa kuvassa pääosaan nousee latinotähden rintavako. Upeaa vartaloa kannattaa esitellä, mutta alkaako JLo olla jo liian vanha heruttelemaan sosiaalisessa mediassa?

Mood on a rainy day…☔️

A photo posted by Jennifer Lopez (@jlo) on

The sun came out eventually…always does…☀️

A photo posted by Jennifer Lopez (@jlo) on