Trump-vitsi meni liian pitkälle – someraivo SNL-käsikirjoittajan viestistä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa huippusuosittu sketsiohjelma Saturday Night Live on noussut usein otsikoihin, kun se on pilkannut avoimesti ja osuvasti presidentti Donald Trumpia. Stand upilla ja sketsiviihteellä on yhteistä hyvän maun rajojen kolkutteleminen tasaisin väliajoin, joten välillä mennään myös rajan väärälle puolelle.

Nyt Saturday Night Liven käsikirjoittaja Katie Rich on saanut karvaasti kokea millaista on mennä rajan yli Donald Trumpin tapauksessa. Hän nimittäin kirjoitti eilen Twitteriin mielestään harmittoman vitsin, josta yhdysvaltalaiset olivat kuitenkin hieman toista mieltä.

Rich kirjoitti Trumpin perheen kymmenvuotiaaseen poikaan viitaten, että ”Barron tulee olemaan Yhdysvaltojen historian ensimmäinen kotikouluampuja”. Viesti sai välittömästi täystyrmäyksen sekä Trumpin kannattajilta että vastustajilta.

Lapsen ja kouluampumisten yhdistämisen katsottiin olevan liian rajua jopa vitsinä. Sittemmin Rich on poistanut viestinsä, mutta kohu jatkuu edelleen. Trump on itse kritisoinut ohjelmaa avoimesti Twitterissä, ja nyt hän sai hyvän syyn jatkaa ohjelman mustamaalaamista.