Kim Kardashian esitteli rennon huipputrendin – rintavako ei silti unohtunut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään, että Kim Kardashian on tyrmistyttänyt ilmoittautumalla mukaan elokuvaan, joka kertoo hänet pahasti traumatisoineesta koruryöstöstä. Pariisissa häneltä varastettiin aseella uhaten miljoonien korut. Sittemmin Ranskan poliisi on pidättänyt 16 henkilöä epäiltynä ryöstöstä.

Ryöstöstään jo selvästi kaikin puolin toipunut Kim Kardashian kuvattiin viikonloppuna New Yorkissa, jossa hän esitteli rentoa huipputrendiä. Alkaneen vuoden ykköstrendi näyttää nimittäin olevan mahdollisimman rennot vaatteet ja jopa tähän saakka lähinnä kotikäytössä olleet olohousut.

Asu oli siis turkista lukuunottamatta rento, mutta Kim ei toki ollut verhonnut itseään aivan kokonaan. Sen sijaan hän tarjosi edelleen ohikulkijoille, faneille ja kuvaajille silmänruokaa avonaisella kaula-aukollaan.

Splash
Splash