Silmänruokaa riittämiin! Emmerdale-kaunotar treenasi ulkona

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen malli ja näyttelijätär Gemma Atkinson on noussut kotimaassaan tunnetuksi erityisesti huippusuosittujen Hollyoaks ja Emmerdale -saippuasarjojen kautta. Viime aikoina tähti on innostunut terveellisestä elämästä ja esittellyt usein treenaamisensa tuloksia, jotka ovat olleet todella näyttäviä.

Nyt Gemma kuvattiin treenaamassa lomansa tiimellyksessä Cap Verden Sal-saarella. Saippuasarjan tähti näytti painoille kuka määrää, ja hän oli pukeutunut asianmukaisesti shortseihin ja sporttiliiveihin.

Menestyksekkään näyttelijäuransa lisäksi Gemma Atkinson toimii urheilumerkki USA Pron mainoskasvona. Hyväntekeväisyyttä harrastava Gemma on tehnyt myös mallintöitä ja poseerannut kansikuvissa monissa lehdissä, kuten FHM, Maxim, Arena, Zoo Weekly ja Nuts. Neito oli aiemmin kihloissa Marcus Bentin kanssa, mutta pari on jo eronnut.

Splash
Splash
Splash
Splash