Upea kampaus hattarahiuksiin – onko yksisarvinen tuleva trendi?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hiusväreillä on leikitelty jo vuosikymmeiä ja ne ovat aina liittyneet hyvin tiiviisti kunkin ajan trendeihin ja muotiin. Viime vuosien aikana naiset ovat hullutelleet hiusväreillä etenkin pastellin sävyillä luoden hiuksiinsa sellaisia monivärjäyksiä, että hiukset ovat näyttäneet siltä kuin sateenkaari olisi ne värjännyt.

Pastellin eri sävyillä raidoitettuja hiuksia on kutsuttu tarunomaisen yksisarvisen harjaksi, hattarahiuksiksi tai My Little Pony -hiuksiksi. Nyt Super Deluxe on julkaissut kanavallaan videon, jossa nähdään miten hiusväriin täydellisesti sopiva kampaus loihditaan.

Videolla nähdään miten valeahiuksisesta naisesta tehdään upean satumainen yksisarvinen. Naisen hiukset värjätään sinisillä, vihreillä ja vaaleanpunaisilla raidoilla, minkä jälkeen hiuksiin tehdään todella näyttävä kampaus. Kampaus muistuttaa hevosen harjaa, ja sen kruununa toimii päälaelle tehty sarvi.