Oppilas kiristi opettajaa – tienasi 26 000 euroa seksisuhteella

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Huonosti käyttäytyvät kasvatusalan ammattilaiset nousevat otsikoihin lähes poikkeuksetta. Saamme jälleen kerran lukea amerikkalaisopettajan ja oppilaan seksisuhteesta, jossa 27-vuotias sosiaalialojen opettaja oli ollut seksisuhteessa 14-vuotiaan oppilaansa kanssa.

Dallasin Raul Quintanillan yläasteella työskennellyt Thao Doan oli harrastanut seksiä teini-ikäisen pojan kanssa ainakin kolme kertaa. Nuori mies oli sen jälkeen kiristänyt rahaa naiselta. Opettaja oli maksanut pojalle yhteensä 28.000 dollaria, eli 26.000 euroa, Dallas News raportoi.

Suhde paljastui, kun pojan äiti oli ihmetellyt lapsen tilille ilmestyneitä rahasummia. Poika oli käyttänyt rahat päihteisiin ja ilonpitoon. Vyyhti alkoi aueta ja Doan pidätettiin. Opettajaansa kiristäneelle pojalle ei nostettu syytteitä, Daily Mail uutisoi.

The 14-year-old student 'forced her to pay him $28,000 to keep quiet.'

Publié par Daily Mail sur mardi 24 janvier 2017