Sipsipussi toimii alkometrinä – ehkäisee rattijuoppoutta Super Bowl -iltana

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvalloissa varaudutaan parhaillaan vuoden 2017 Super Bowliin, joka pelataan sunnuntaina 5. helmikuuta. Monet nauttivat pelin aikana alkoholijuomia ja erilaista purtavaa, minkä ansiosta Frito-Lay -yhtiö on lanseerannut Super Bowlia varten erityisen party bag -pussin tortillalastuille.

Tostitos Party Bag -erikoispussi toimii alkometrinä. Pussi on varustettu alkoholia hengityksestä tunnistavalla sensorilla. Mikäli pussiin puhaltvan hengityksessä on jälkiä alkoholista, ilmestyy pussiin teksti don’t drink and drive, eli jos otat, älä aja.

Ad Week -sivuston mukaan Tostitos-pussi tarjoaa myös ostajalle Super Bowl -pelipäivänä voimassa olevan Uber-alennuskoodin, jonka ansiosta kotiin ei tarvitse ajaa itse. Uberin ja Mothers Against Drunk Driving -järjestön tarjoama alennus on peräti 10 dollarin arvoinen.

– Tavoitteena on, että Super Bowl -iltana autoja olisi liikkeellä 25 000 kappaletta vähemmän. Seurasitpa peliä kaverisi kotona tai baarissa, turvallinen kyyti kotiin on heti lähellä, Frito-Layn markkinointipäällikkö Jennifer Saenz kuvailee.