Huikea bikinivartalo! Anastasia Ashley kuvasi itsekin itseään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Havaijilainen Anastasia Ashley on yksi maailman tunnetuimmista ammattisurffareista, johon vaikuttaa tosin tähden taitojen lisäksi hänen ulkonäkönsä. Anastasia on äänestetty usein maailman seksikkäimpien urheilijoiden joukkoon, ja hän on tuttu näky viihdelehtien kuvista.

Nyt Ashley on bongattu paparazzikuviin Miami Beachilla, jossa hän oli niin näyttävässä bikinikunnossa, että kuvasi itsekin itseään rannalla. Violetteihin bikineihin sonnustautunut kaunotar otti riskin ja kävi rantavedessä ottamassa selfien kännykällään.

Anastasia Ashley on voittanut lukuisia kilpailuja ja hänet on usein tituleerattu maailman seksikkäimpien urheilijoiden joukkoon. Vuonna 2014 sijoitus listalla voi hyvinkin olla ykkönen. 28-vuotias nainen menetti äitinsä vuonna 2008. Hän on kertonut haastatteluissa rankan kokemulsen vahvistaneen häntä urheilijana.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash