Joy Corrigan riisui yläosansa rannalla – intiimipaikat vähällä paljastua

Viihdeuutiset · Stara.fi

Bikinimallien raamattu, eli Sports Illustrated -lehden vuosittainen uimapukunumero, on bikinimallien tärkein julkaisu maailmassa, ja taannoin sen sivuilta tunnetuksi tullut Joy Corrigan on viime aikoina saanut lisää jalansijaa mallimaailmasta.

Nyt Joy ikuistettiin bikinikuvauksissa rannalla Miamissa. Lopulta hän riisui yläosansa ja poseerasi ainoastaan bikiniensä alaosassa. Samalla neitokainen varoi visusti paljastamasta intiimejä yksityiskohtiaan.

Joy Corrigan aloitti malliuransa jo 14-vuotiaana teinityttönä, kun häntä pyydettiin kauppakeskuksessa osallistumaan paikalliseen muotinäytökseen. Siitä sai alkunsa ura, joka vie kaunotarta kohti nyt mallimaailman parasta A-sarjaa. Sports Illustrated vuoden 2016 uimapukunumerossa poseeraaminen on yksi alan suurimmista meriiteistä koko maailmassa.

Splash
Splash
Splash
Splash