Hollywood-tähti pidätetty – osallistui suomalaistaiteilijan performanssiin!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalainen Nastja Säde Rönkkö on toteuttanut yhdessä losangelesilaisen näyttelijä Shia LaBeoufin ja brittiläisen Luke Turnerin kanssa taide-esityksen Museum of the Moving Imagen edustalle New Yorkiin. Shia LaBeouf pidätettiin kesken performanssin.

Newyorkilaisen museon eteen on asennettu live-kamera, jonka on määrä kuvata koko Donald Trumpin presidenttikauden ajan ihmisiä. Ihmiset hokevat kameralle vuorokauden ympäri mantraa: ”He will not divide us”, hän ei voi jakaa meitä. Poliisi oli joutunut saapumaan paikalle selvittelemään välejä.

TMZ uutisoi, että Shia LaBeouf oli suuttunut tapahtumapaikalla toiselle miehelle ja käynyt häneen käsiksi. Näyttelijä pantiin käsirautoihin ja pidätettiin. Ihmiset vaativat LaBeoufin vapauttamista, sillä heidän mukaansa näyttelijä yritti vain puolustaa oikeuttaan.

?cred: @esnap_photography

A photo posted by Shia LaBeouf (@shialabeoufdaily) on