Blac Chyna seksikkäissä alusvaatekuvissa – nännit varastivat huomion

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koko Kardashianien perhe on tullut monille tunnetuksi heidän suosittujen realityohjelmiensa kautta. Tämän vuoksi laajempaa julkisuutta on saanut osakseen myös Rob Kardashianin puoliso Blac Chyna, joka tunnettiin aiemmin vain näyttävän muodokkaana glamourmallina.

Kardashianin ja Chynan ensimmäisen lapsen syntymän jälkeen tuore äiti on yrittänyt karistaa nopeaan tahtiin raskauden aikana kertyneitä kiloja vyötäröltään. Nyt 28-vuotias Chyna on onnistunut pudottamaan melko lyhyessä ajassa jo 15 kiloa, mitä hän juhlistaakin uusilla alusvaatekuvilla.

Blac Chyna on julkaissut hänen Instagram-tilillään kuvia, joissa hän poseeraa näyttävät kultaiset alusvaatteet yllään. Alusvaatteiden päällä naisella on kultainen aamutakki. Kauniin asun sijaan ihmisten huomio kiinnittyy kuitenkin suurimmaksi osaksi naisen muodokkaaseen vartaloon ja nänneihin, jotka näkyvät yläosasta läpi.

A photo posted by Blac Chyna (@blacchyna) on

A photo posted by Blac Chyna (@blacchyna) on

A photo posted by Blac Chyna (@blacchyna) on