Cardi B yllätti – asu esti silmiin katsomisen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Iltapukujen historiassa on menty kautta aikojen paljastavampaan suuntaan, ja viime vuosina asut ovat olleet niukimmillaan pelkkiä niukkoja kankaanpalasia. Joulukuussa poptähti Cardi B asteli julkkisjuhliin asussa, joka ei jättänyt arvailun varaa. Eilen hänet kuvattiin New Yorkissa.

Cardi B jatkoi julkkisjuhlien linjaa eilen, kun hän oli saapumassa Hot 97 Radion vieraaksi. Hän oli nimittäin pukeutunut asuun, joka nosti rinnat kuin tarjottimelle, eikä juuri antanut mahdollisuuksia tuijottaa häntä silmiin.

Belcalis ”Cardi B” Almanzar on newyorkilainen artisti ja realitytähti, joka on saanut suosiota erityisesti sosiaalisessa mediassa, sillä hänellä on Instagramissa jo yli miljoona seuraajaa. Hänet tunnetaan musiikkiaan paremmin rohkeista ja paljastavista asuistaan.

Splash
Splash
Splash