Gigi Hadid otti Bellan mukaan nyrkkeilemään – kaunottaret samassa kehässä

Fitness Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Malli Gigi Hadid on esitellyt innoissaan sosiaalisessa mediassa nyrkkeilyharrastustaan, jonka pariin nainen on hurahtanut täysin. Nyt näyttäisi siltä, että Gigi on saanut tunnille myös mallisiskonsa Bellan mukaan kokeilemaan nyrkkeilyä.

Gigi Hadid nyrkkeilee valmentajan kanssa ja naisen fysiikasta päätellen tunnit ovat tuottaneet tulosta. Nyt myös Bella on ollut nyrkkeilemässä siskonsa kanssa saman valmentajan ohjauksessa New Yorkissa Gotham Gym -kuntosalilla. Naiset nyrkkeilivät ohjaajaa vastaan nyrkkeilykehässä vuorotellen.

Gigi Hadid on jo aiemmin esitellyt vauhdikasta harrastustaan, jonka parissa mallikaunotar onkin jo viihtynyt useamman vuoden ajan. Hadidin mukaan harrastukseksi pitää valita sellainen laji josta nauttii. Hyvä kunto, lihakset ja kiinteämpi vartalo tulevat sitten hauskan harrastuksen sivutuotteena kuin vahingossa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash