Kylie Jennerin hiukset pilalla – karu seuraus parturireissulla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianin perheen nuorin kaunotar Kylie Jenner on tunnettu hänen näyttävästä tyylistään ja alati muuttuvasta hiusväristään. Kylie ei viihdy samanlaisissa hiuksissa montaakaan päivää, minkä vuoksi hän käyttääkin ahkerasi hiuspidennyksiä, peruukkeja ja värjää omia hiuksiaan.

Hiusten jatkuvalla käsittelemisellä on kuitenkin hintansa, jonka Kylie Jenner on nyt saanut ilmeisesti huomata kantapään kautta. Kylie Jennerin omat hiukset olivat nyt viimein menneet useiden värjäysten myötä niin huonoon kuntoon, että hänen tuli leikata niistä kunnolla pituutta pois.

Kylie Jenner julkaisi Snapchat-kanavallaan videon, johon hän on kirjoittanut, että hänen piti leikata pitkät hiuksensa pois. Videolla nähdään, että naisen hiukset ovat nyt melko lyhyessä polkkamitassa. Tähän mittaan ne kuitenkaan tuskin jäävät, koska nainen tulee luultavasti käyttämään jatkossakin rakastamiaan pidennyksiä ja peruukkeja.

https://twitter.com/search?f=images&vertical=default&q=kylie%20jenner%20hair&src=typd