Hurja pidätyskuva! Räppäri narahti huumeista ja aseesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa vielä melko tuntematon yhdysvaltalainen räppäri Stitches on joutunut ongelmiin viranomaisten kanssa, kun hänen Porsche-autonsa oli pysäköitynä invapaikalle Miamissa sijaitsevan Whole Foods -kaupan parkkipaikalla.

Poliisit lähestyivät autoa ja sen kuljettajaa, ja kysyivät onko autossa asetta. Stitches vastasi kieltävästi, jonka jälkeen poliisit tutkivat auton. Autosta löytyi käsiase sekä lisäksi lähes 40 grammaa kannabista ja Oxycodone-lääkettä.

Räppäri Stitches, oikealta nimeltään Phillip Kastabanis, pidätettiin ja kuljetettiin poliisiasemalle. Hän selitti ymmärtäneensä poliisin kysyneen onko hänellä itsellä mukana asetta. Selitykset eivät kuitenkaan auttaneet, ja nyt hänelle on tulossa useita syytteitä ainakin aseen ja huumeiden hallussapidosta.