Margot Robbien sijaisnäyttelijä loksauttaa leuat – kuuma kaunotar!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijät käyttävät välillä elokuvia tehdessään sijaisnäyttelijöitä, jotka voivat tehdä tähtien puolesta vaaralliset kohtaukset tai esimerkiksi alastonkohtaukset, joihin päätähti itse ei ole suostunut. Nyt australialaisen Margot Robbien sijaisnäyttelijä on kiinnittänyt ihmisten huomion.

26-vuotias näyttelijä Margot Robbie on upea kaunotar, minkä vuoksi onkin selvää, että myös hänen sijaisnäyttelijänsä on todella hyvännäköinen vaaleaverikko. Robbien sijaisnäyttelijä Sarah Scotford nähdään BroBible-sivuston mukaan osassa XXX: Return of Xander Cage -elokuvan kohtauksista myös Toni Colletten tilalla.

Sarah Scotford tekee sijaisnäyttelijän töiden lisäksi töitä meikkaajana ja mallina. Naisen Instagram-tili on saanut miesfanit kuumaksi, koska sivusto on täynnä mitä seksikkäämpiä otoksia Scotfordista, joka ei näytä häpeilevän mitään vartalonsa kohtaa kameran edessä.

Sand, sun and surf here I come! #LAX #hollywood photo by @paulbuceta

A photo posted by Sarah Scotford (@sarahscotford) on

Sunday's Shot by @paulbuceta #blackandwhite #photoshoot #photography #paulbuceta #photooftheday #

A photo posted by Sarah Scotford (@sarahscotford) on

? by @studiov14 #photography #photooftheday

A photo posted by Sarah Scotford (@sarahscotford) on