Tulipalo Sedu Koskisen perustamassa yökerhossa Phuketissa – tässä silminnäkijän video!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisen ravintolamoguli Sedu Koskisen vuonna 2006 Thaimaan Phuketiin perustamassa ja sittemmin jo myymässä Seduction-yökerhossa tapahtui lauantaina 28. tammikuuta tulipalo. Kesken vauhdikkaan bileillan Phuketin Patong Beachin Bangla Roadin baarikadulla havahduttiin sankkaan savuun ja tulipaloon, jota palokunta yritti sammuttaa.

Lukijan kuva
Lukijan kuva

Paikalla olleen Staran lukijan mukaan rakennuksesta jouduttiin katkaisemaan sähköt ennen kuin palomiehet pääsivät aloittamaan sammutuksen. Videolla nähdään kuinka sankka savu vyöryy ulos yökerhosta ensin yhdestä kerroksesta ja sitten kahdesta kerroksesta. Paloautoilla oli hankaluuksia päästä ravintolan eteen, koska katu on iltaisin suljettuna liikenteeltä ja täynnä juhlakansaa. Palon sammutus kesti kaksi tuntia.

Lukijan video palopaikalta:Lukijan kuva

Viranomaiset vahvistivat, että kaikki saatiin evakuoitua ravintolasta, joten tulipalo ei vaatinut uhreja. Syttymissyy on edelleen epäselvä. Seduction on ollut perustamisestaan saakka suomalaisten turistien suosiossa. Parhaillaan alueella lomailee runsaasti suomalaisia, joten yökerhopalo vaikutti myös monen suomalaisen iltasuunnitelmiin.