Mies lähetti pokausviestin vahingossa 32 naiselle kerralla

Digi Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Deittisovelluksissa saattaa tutustua helposti vastakkaisen sukupuolen edustajiin. Yhteydenpito alkaa yleensä kevyestä ja flirttailevasta viestittelystä. Osa ihmisistä viestittelee samanaikaisesti usealle henkilölle tarjontaa kartoittaakseen.

Nyt Imgurissa on julkaistu kuva, jossa mies on vahingossa tehnyt yhteystiedoissaan olevista naisista ryhmän. Hänen oli tarkoitus lähettää sama viesti kaikille naisille erikseen, mutta kokosikin neitokaisista yhden viestiryhmän. Toisin sanoen kaikki naiset näkivät toisensa ryhmän jäseninä.

Mies huomasi virheensä nopeasti ja kirjoitti ensimmäisen viestin perään, että luuli kehujen menevän jokaiselle naiselle erikseen. Nyt ainakin 32 neitokaista tietää, että heille viestin lähettänyt herra ei ole korkeamman älymystön edustaja.

Seconds before the storm began…