Tältäkö tyttöjenillat näyttävät? Monille tuttu tarina Snapchatissä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet nuoret tallentavat joka päivä hauskoja ja tavanomaisia hetkiä Snapchat-tililleen. Monien juhlailtojen jälkeen oma tarina saattaa olla täynnä videoita koko illan kulusta ja huvittavista kommelluksista. Valitettavasti tarinat eivät kuitenkaan usein ole kovin omaperäisiä.

BuzzFeedYellow on julkaissut YouTube-kanavallaan hauskan parodian, jossa näytetään miltä tyttöjenillat yleensä muiden silmiin näyttävät Snapchat-sovelluksen kautta. Tarina alkaa laittautumisesta, viinin juomisesta ja kuvasta taksissa.

Baariin päästyään joku ottaa aina pienen videon siitä kun baarimikko valmistaa tyttöjen juomia. Tämän jälkeen tytöt kuvaavat itseään vielä vessassa ja tanssilattialla, minkä lisäksi mahdolliset iskuyrityksetkin päätyvät usein muiden nähtäville Snapchat-tarinaan. Lopuksi kotimatka, roskaruoalla mässäily ja nukkumaan meneminen ovat vielä hetkiä, jotka on pakko saada jaettua muille.