Tygan uusi hiustyyli tyrmättiin heti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianin perheen kuopuksen Kylien kanssa seurusteleva räppäri Tyga nähdään usein kaunottaren julkaisemissa suloisissa yhteiskuvissa. Tällä hetkellä Kylien ja hänen perheensä kanssa lomaileva Tyga julkaisi sosiaalisessa mediassa videon uudesta hiustyylistään, joka on saanut ihmiset hämmennyksiin.

Tällä hetkellä Costa Ricassa tyttöystävänsä kanssa lomaileva Tyga julkaisi sosiaalisessa mediassa videon, jossa mies esittelee omaa hiustyyliään. Fanit eivät ottaneet erikoisesti leikattuja hiuksia positiivisin mielin vastaan vaan antoivat melko suoran palautteen räppärille heti.

Tygan itse kuvaamalla videolla mies esittelee takaraivoaan, jossa nähdään, että hiuksiin on ajeltu erikoisia raitoja. Tein itse ja säästin -tyyliseltä ratkaisulta näyttänyt tiikerileikkaus on saanut ihmiset kakomaan Twitterissä ja ilmaisemaan hauskoilla meemeillä, että heitä hiustyyli ei miellyttänyt.